På gång…

Med hjärtat som kompass

Med hjärtat som kompass

NY KRÖNIKA I FREE: Det okända kan vara nog så skrämmande, men det behöver inte vara så. När vi känner det inre kallet, och vågar ta steg som vi inte vet vart de leder, är vi alltid otroligt vägledda. Efter ett tag vänjer vi oss dessutom vid att inte veta, då blir allt klart och tydligt.

Meditationsgrupp 16 oktober

Meditationsgrupp 16 oktober

Längtar du efter att komma igång att meditera igen? Känner du att du önskar en trygg plats att vila på där du mjukt och kravlöst får möta ditt magiska inre?
Det här är en meditationsgrupp för dig som har mediterat lite tidigare. I Västerås

Adjö till egots parad

Adjö till egots parad

NY KRÖNIKA I FREE – Ibland vet man inte vad som är hönan och vad som är ägget. Är en stagnerad kropp mer mottaglig för negativa tankar, eller är det de gamla uttjänta tankegångarna som skapar en stagnation i kroppen? Hur som haver – livskraften vet vad den vill och det är att njuta.

Stjärnklara insikter

Stjärnklara insikter

NY KRÖNIKA i FREE - Har du tänkt på hur mycket enklare det är att göra stora förändringar, sätta gränser och känna det vi känner när vi tillåter andra att stå bredvid och backa upp oss. Systerskap är som bomull runt vår sårbarhet.

Det hemliga rummet

Det hemliga rummet

NY KRÖNIKA I FREE: Har du också märkt att det är svårt att få till varaktig förändring på gamla problem? När vi i stället provar något nytt, något som inte alls har med det gamla problemet att göra, erbjuds vi plötsligt andra möjligheter. Nyfikenheten blir då större än rädslan för att förändras.

Andlig Coach

Andlig Coach

Den här webbaserade och diplomerande utbildningen kan du gå för din egen skull, för att du vill skapa ett mer magiskt liv för dig själv. Du kan också gå den för att du vill lära dig att coacha andra som vill utvecklas andligt. Eller som vi föredrar att säga – mänskligt.

Som en virvlande vårvind

Som en virvlande vårvind

NY KRÖNIKA I FREE: Nu när vårljuset vill leta sig in i våra skrymslen och vrår är det ett perfekt tillfälle att se över tankar och övertygelser, rensa i garderober och föra in härliga energier - för att vi på bästa sätt ska kunna ge oss ut i världen smorde vi verkligen är och vill vara.

Vi är med hus!

Vi är med hus!

NY KRÖNIKA i FREE: Alla har vi tillgång till en inre prästinna, en modern sådan, som med en svepande rörelse sätter stopp för allt som inte fyller oss med kärlek, frihet och balans - och som samtidigt skapar utrymme för just detta. Vi har hittat en ljuvlig plats där våra inre prästinnor möts, en plats som längtar efter din närvaro.

Dofternas Magi

Dofternas Magi

I Dofternas Magi har jag samlat mina allra bästa recept för ekologisk och naturlig hudvård. Du får också lära dig om hur och varför vi har en sådan glädje av eteriska oljor.

Share This