Välkommen 2024

»Ett nytt år med nya möjligheter och upplevelser att få möta.«

Då var vi inne i ett nytt år med nya möjligheter och upplevelser att få möta. Jag har valt att starta året lite mjukare än vad jag brukar så januari har varit väldigt lugnt hittills.

Det som är nytt i Sanne Soleil Concept är att jag numera är ensam krönikör i tidningen FREE. Tidigare har jag skrivit tillsammans med Lee, men nu när hon är ute på sin bokrelease turné och skriver på del två av Arvet från Atlantis, så har jag med stor glädje och tacksamhet tagit på mig uppdraget själv. Den första krönikan kan du läsa i inlägget innan och nästa kommer i början av april. Jag hoppas att du kommer att tycka om dem ❤️

Det går fortfarande bra att boka sessioner hos mig men jag har inte lika många tider tillgängliga under våren. Så först till kvarn…

I februari startar vi årets första omgång av vår webbutbildning till Andlig Coach. Närmare bestämt den 23/2. Du kan läsa mer om den här: www.andligcoach.se . Som ni vet är jag otroligt stolt och glad över den här utbildningen som skänker så mycket trygghet, kärlek och hopp till världen och oss som lever i den. Här kan du verkligen på ett tillåtande, mjukt och omhändertagande sätt få utvecklas andligt och personligt, samtidigt som du får en gedigen grundutbildning till coach och i de specifika andliga frågorna. Varmt, varmt välkommen med om du känner dig lockad.

Den 6-7 april står jag på Harmoni Expo i Solna tillsammans med fyra diplomerade Andliga Coacher för att visa och berätta om vår älskade utbildning. Är du på plats blir jag jätteglad om du vill komma fram och säga hej, prata med mig om det jag erbjuder eller bara ställa frågor.

Jag fortsätter också att utbilda mig inom Human Design och hoppas att kunna erbjuda sessioner och skriftlig vägledning i detta längre fram i vår. Håll utkik!

Är du intresserad av kristaller och hur du kan använda dem i din livsstil eller fördjupa dig om eteriska oljor och dess magi har jag två webbkurser som jag har gjort. Som ni vet lever jag som jag lär så här får ni ta del av min härliga vardag och kunskap. Läs mer genom att klicka på knaparna nedan.

En stor och varm kram och ett härligt 2024 önskar jag dig nu,

Sanne ❤️

Share This