Krönikor

Mitt botaniska arv

Mitt botaniska arv

NY KRÖNIKA I FREE: En dag vaknade jag med ett förväntansfullt pirr inom mig. Jag bara visste att nu var det dags för nya äventyr. Jag var uppe tidigt och det var fortfarande mörkt ute. Lågan från det tända ljuset fladdrade av vinddraget från fönstret, och röken från det heta citronvattnet steg sakta upp mot taket. Nyfiket började jag läsa texten som kallat på mig.

Finding Sandrine

Finding Sandrine

NY KRÖNIKA I FREE - Det var en av de där vanliga morgonpromenaderna. Jag hade valt vägen närmast strandkanten där det stilla ljudet av vågornas möte mot stenen kom nära- Där den ljumma brisen fick tag i en slinga av mitt hår och doften av Mälarens vatten nådde mina näsborrar. Det var där och då som jag mindes vem jag var.

Kristallklar nystart

Kristallklar nystart

Ny krönika i FREE - Du vet den där känslan av att ha ett helt nytt blad att fylla. Där varje magisk handling blir någonting nytt och spännande, och man inte riktigt vet vad den ska leda till. Precis i den situationen befann jag mig, i en alldeles ny lägenhet och med en helt ny agenda för mitt år.

Med hjärtat som kompass

Med hjärtat som kompass

NY KRÖNIKA I FREE: Det okända kan vara nog så skrämmande, men det behöver inte vara så. När vi känner det inre kallet, och vågar ta steg som vi inte vet vart de leder, är vi alltid otroligt vägledda. Efter ett tag vänjer vi oss dessutom vid att inte veta, då blir allt klart och tydligt.

Adjö till egots parad

Adjö till egots parad

NY KRÖNIKA I FREE – Ibland vet man inte vad som är hönan och vad som är ägget. Är en stagnerad kropp mer mottaglig för negativa tankar, eller är det de gamla uttjänta tankegångarna som skapar en stagnation i kroppen? Hur som haver – livskraften vet vad den vill och det är att njuta.

Stjärnklara insikter

Stjärnklara insikter

NY KRÖNIKA i FREE - Har du tänkt på hur mycket enklare det är att göra stora förändringar, sätta gränser och känna det vi känner när vi tillåter andra att stå bredvid och backa upp oss. Systerskap är som bomull runt vår sårbarhet.

Det hemliga rummet

Det hemliga rummet

NY KRÖNIKA I FREE: Har du också märkt att det är svårt att få till varaktig förändring på gamla problem? När vi i stället provar något nytt, något som inte alls har med det gamla problemet att göra, erbjuds vi plötsligt andra möjligheter. Nyfikenheten blir då större än rädslan för att förändras.

Som en virvlande vårvind

Som en virvlande vårvind

NY KRÖNIKA I FREE: Nu när vårljuset vill leta sig in i våra skrymslen och vrår är det ett perfekt tillfälle att se över tankar och övertygelser, rensa i garderober och föra in härliga energier - för att vi på bästa sätt ska kunna ge oss ut i världen smorde vi verkligen är och vill vara.

Vi är med hus!

Vi är med hus!

NY KRÖNIKA i FREE: Alla har vi tillgång till en inre prästinna, en modern sådan, som med en svepande rörelse sätter stopp för allt som inte fyller oss med kärlek, frihet och balans - och som samtidigt skapar utrymme för just detta. Vi har hittat en ljuvlig plats där våra inre prästinnor möts, en plats som längtar efter din närvaro.

Share This