Dofternas Magi

Kan du också känna hur skönt det skulle vara att kunna skapa egna sprayer, kropps- och hudvårdsoljor till sig själv och sitt hem. Att bara kunna tassa ut i köket när man vill ha en ny creme eller olja i sitt liv, eller en doft för att ändra eller bejaka en sinnesstämning. Tänk också att slippa köpa dyra produkter som du inte vet vad de innehåller och som bara doftar syntetiskt. Vilken lycka!

»Så fort jag började läsa kliade det i fingrarna att få sätta igång.«

I den här webbkursen får du lära dig grunderna om eteriska oljor, växtoljor och hydrolater samt allt du behöver veta för att lätt och enkelt kunna göra dina egna rena produkter som passar dig och din sinnesstämning. Sanne delar frikostigt med sig av sin kunskap, inspiration samt privata recept och utförliga ”gör såhär” texter.

»För mig öppnades en helt ny värld efter att jag introducerat aroman i mitt liv. Att ta hand om min kropp, min själ och mitt hem har blivit en ljuvlig ingrediens i mitt liv, där jag samtidigt som jag värnar om miljön också tar till vara kunskap som jag på ett sätt redan bar inom mig.«
SANNE SOLEIL

»Jag har inte bara lärt min en massa om eteriska oljor, utan till min stora glädje ser jag på min kropp och mitt hem med helt andra ögon.«

LITE OM INNEHÅLLET

🌿 Redan de gamla grekerna … Är de eteriska oljorna och dess användande en ny trend och en modefluga? Här får du lite historia och bakgrund om de som tidigt visste vilka enorma terapeutiska gåvor som fanns att hämta från växtriket.

🌿 Magin bakom den färdiga eteriska oljan. För att börja arbeta med de eteriska oljorna behöver vi lära känna dess bakgrund. Här får du lära dig mer om vad en eterisk olja är, hur den utvinns och från vilken del av växten den kommer.

🌿 Bjud in det naturliga i ditt liv. Att bjuda in de eteriska oljorna i sitt liv och att leva mer medvetet ska inte kännas svårt eller komplicerat. Här får du veta hur du kan använda dem och vilka viktiga faktorer du behöver tänka på.

🌿 Till ditt magiska skafferi. Handlar om växtoljor, hydrolater och andra tillbehör som är fina kompanjoner till de eteriska oljorna.

🌿 Den eteriska oljans terapeutiska egenskaper. I den eteriska oljan kan du hitta mängder med egenskaper som med sina kraftfulla men mjuka redskap kan stötta upp och balansera oss på olika sätt.

»Sannes härliga beskrivningar om hur hennes favoritrecept kommit till fick mig att skratta högt, flera gånger. Jag har redan beställt ingredienserna till ’Mannen, myten, legenden’…«

MER OM INNEHÅLLET

 🌿 Du får lära dig mer och ingående om: Eteriska oljor som lyfter, peppar och ger energi. Eteriska oljor som lugnar, grundar och ger dig harmoni. Eteriska oljor som stärker den feminina energin och nutidens prästinnor.

🌿 Eteriska oljor i ditt husapotek. Sanne berättar om några eteriska oljor som är självklara i hennes lilla husapotek.

🌿 Eteriska oljor i din hudvård. Vill du också njuta av varje minut av omvårdnad, egentid och hudprodukter som du själv tillverkat? Här får du veta hur du kan göra.

🌿 Eteriska oljor och dina chakran. Ett av de olika sätt som finns att uppnå balans i sina chakran är att använda sig av eteriska oljor. Här får du lära dig om både chakran och vilka produkter du kan göra till dem.

🌿 Hem och städ. Städning behöver inte bara handla om att det ska var fritt från damm, grus och djurhår. Det ska lukta gott också! Här får du läsa om hur du kan använda eteriska oljor till din städning.

🌿 Aroma á la Sanne. Självklart delar Sanne med sig av sina favoritblandningar som hon har samlat på sig under åren. Här får du 17 olika recept att använda.

»Jag tror att Sannes kärlek för ros har smittat av sig på mig, och lind, och… Åh vilken skatt detta är!!! «

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Känner du att du också skulle älska att blanda dina egna oljor? I så fall väntar Dofternas magi på dig i vår webbshop. Den kostar 395 kronor inklusive moms. Du får hela kursen på en gång, direkt efter ditt köp. I tre år har du tillgång till den, så gott om tid att experimentera och testa.

Var noga med att du skriver din mailadress rätt för länk och lösenord till kursen står i den bekräftelse du får direkt efter köpet.

Du kan betala med kort, faktura med fjorton dagars kredit, eller dela upp betalningen på 3, 6 eller 12 månader efter godkänd kreditkontroll. 

Det vore underbart roligt om du ville ta del av min samlade kunskap, för detta är verkligen något som gör min vardag till något alldels extra. 

Massa kärlek

Sanne 🧡

Share This