Meditationsgrupp 16 oktober

»Längtar du efter att komma igång att meditera igen? «

Vi går nu mot höst och jag har nyligen startat upp en meditationsgrupp med 6 stycken härliga kvinnor som varje måndagkväll ger sig ut på andliga resor tillsammans med mig. Är du också nyfiken? Här har du isåfall lite mer info. Din plats köper du i shopen på www.segersoleil.seNÄSTA KURSSTART ÄR: 16 OKTOBER

Längtar du efter att komma igång att meditera igen? Känner du att du önskar en trygg plats att vila på där du mjukt och kravlöst får möta ditt magiska inre? Det här är en meditationsgrupp för dig som har mediterat lite tidigare.

Under nio måndagar guidar jag dig genom vägledda meditationer utifrån olika teman. Efteråt delar vi tillsammans våra upplevelser och jag som terapeutisk healer hjälper dig att förstå och tolka det som vill komma fram.

Du bjuder på din närvaro, jag på kärleksfulla inspirerande resor och en härlig miljö med inslag av kristallenergi och ljuva dofter som tar oss dit vår själ längtar.

Gruppen kommer att vara liten och intim (6 platser) för att vi ska kunna komma varandra nära och känna trygghet.

Vi ses hos mig på Falkenbergska kvarnen i Västerås, 9 ggr à 2 tim med start den 16/10.

Har du några frågor mailar du mig på hej@sannesoleil.se

Du kan betala med kort, faktura med 14 dagars kredit, samt efter godkänd kreditbedömning, med delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Varmt välkommen,
Sanne❤️

Share This