Mina sessioner

Varmt välkommen att boka din stund hos mig. Vi ses på min mottagning i Falkenbergska kvarnen i Västerås eller för den som bor på annan plats i landet, på zoom. Alla mina sessioner och samtal är på 90 minuter och kostar 1500 kr (med undantag för Vägledning med korten, som är 60 minuter och kostar 950 kronor).  Jag vill att du ska känna att vi har gott om tid och att du får ut det mesta möjliga av ditt möte med mig.

Miljön är varm, tillåtande och väldigt omhändertagande och hos mig finns både kristaller och eteriska oljor som ger fina energier i rummet. Du kan också köpa en aromaspray eller olja, speciellt framtagen för dig, efter ditt besök. Jag har även lite kristaller och annat smått och gott till försäljning.

Självklart har jag tystnadsplikt.

Du kan betala med swish på plats eller via bg innan mötet. Önskar du att delbetala köper du din tjänst via shopen nedan. 

Du är så välkommen ❤️

 

Livsbejakande samtal

Är du nyfiken på att få in mer glädje i ditt liv? Vill du hitta tillbaka till din inre gudinna och känna pirr inför livet? Då är dessa livsbejakande samtal något för dig. Tillsammans hittar vi tillbaka till din feminina kraft, energi och balans. 

Terapeutisk healing

TERAPEUTISK OCH ENERGITRANSFORMERANDE HEALING är en healingmetod som på ett mjukt och kärleksfullt sätt helar de djupaste trauman, de starkaste övertygelserna och frigör den kraft och självklara självkärlek som finns inom oss alla. 90 minuter av ren kärlek. ❤️ 

Läs mer nedan om själva sessionen. Hos mig kan du få din stund både i fysisk form på min mottagning eller via telefon.

Vägledning med korten

Står du inför ett vägskäl, i ditt inre eller i det yttre, så är du varmt välkommen på vägledning hos mig. Jag har tjugofem års erfarenhet av klientsamtal och skulle med stor glädje även hjälpa dig till de insikter du just nu behöver. Varje vägledning är såväl helande som upplyftande, och om du vill kan vi också mötas per telefon så du kan bo var som helst i landet.

Inför vårt samtal har jag gjort en läggning med Lee Seger Healingkortsom kallas medicinhjulet. Detta är en vacker ceremoni och ett mycket gammalt sätt att förstå sina processer på. När man använder sig av medicinhjulet återknyter man till den del av sig själv som minns hur det är att vara i kontakt med sin egen djupa kunskap och sin innersta kraft.

Läggningen hjälper oss att se situationen/frågan ur olika perspektiv. Det andliga, det feminina och känslomässiga, det fysiska/materiella som visar här och nu, samt det maskulina och mer utåtagerande perspektivet – hur du kan gå vidare. Då korten också är kopplade till både chakrasystemet och olika inre processer är detta ett utmärkt sätt att lära känna sig själv på ett djupare plan. Under samtalet får du tydlig vägledning både kring det som påverkar och hur du kan går vidare.

Vägledningen är 60 minuter och kostar 950 kronor.

Andlig Coachning

Välkommen att utveckla och boosta din andlighet hos mig. Ett coachande samtal som både är magiskt och ett heligt utbyte av energi och visdom. Vi arbetar med tretton steg fördelat på tio tillfällen, där alla steg ger livet en djupare mening och en tydligare förankring i oss själva och vår natur.

Självklart går det bra att boka enstaka samtal, då arbetar vi med att stärka det som finns behov av just nu. Väljer man att boka ett helt paket kostar det 7500 kr. Maila mig på hej@sannesoleil.se för mer info. 

Stresshantering

Detta är ett samtal för dig som önskar hitta tillbaka till ditt inre lugn. Tillsammans benar vi ut vad i livet som tar mer energi än vad det ger. Jag lär ut enkla tekniker för att grunda sig och känna mer närvaro. Vi arbetar med att stärka dig själv så att du med ny kraft, trygghet och lugn kan möta din omvärld.  

Kristallhealing

Låt dig omslutas och tas om hand av kristallerna energi. Detta besök ger dig 90 minutera av härlig boost och påfyllning, varav 45 minuter tillbringas på britsen med kristallerna, särskilt anpassat för dig och dina behov. Tid för helande samtal finns både före och efter behandlingen. I samband med bokning, maila gärna eventuella symptom, önskemål eller behov så att jag kan möta dig på bästa sätt.

Handledning 

Behöver du ny riktning i ditt företag? Får du inte de klienter du vill ha? Är du helt ny, och behöver hjälp med att komma igång?

Detta är frågor som vi tillsammans hittar lösningar på. Jag erbjuder dig en handledning som helt och hållet utgår från dina behov. Min långa erfarenhet som livscoach, stresscoach, terapeutisk healer, företagare och utbildare av coacher ger dig en ny plattform att arbeta utifrån.

Under en handledning med mig får du:

Vägledning – Du blir vägledd på ett mjukt och kärleksfullt sätt till att våga tro på dig själv och skapa den verksamhet du vill ha.

Inspiration – Jag delar frikostigt med mig av mina kunskaper och egna erfarenheter som du sedan kan applicera i din egen verksamhet.

Uppmuntran – Du får stöd, pepp och systerskap på din resa.

Personlig Utveckling –  Genom samtal och övningar får du möjlighet att reflektera över dig själv på ett utvecklande sätt.

Andlig utveckling – Utifrån var du står i din andlighet och om detta är vad du vill utveckla, ger jag dig konkreta övningar och uppgifter som leder dig framåt till ett andlig coachande som känns tryggt för dig.

Livscoachning – Du bli coachad framåt till en ny härlig plats inom dig. Ditt företag speglar alltid dig själv.

Marknadsföring – Du får hjälp att komma igång eller blir inspirerad till ett nytt sätt att tänka kring marknadsföring.

Human Design

Hitta din egen unikitet och din största potential. Vem är du designad att vara i detta liv? Hur kommunicerar du bäst och vilka strategier är mest fördelaktiga för dig.

Efter att jag har fått ditt fullständiga personnummer, födelsetid och födelseplats gör jag en personlig karta som visar på hur du bäst interagerar med livet. Hur du tar dig fram, hur du bäst bemöter människor och möjligheter som kommer till dig.

På ett övergripande sätt får du också en förståelse för hur din energi fungerar. 

Mer info kommer och jag planerar att kunna göra readings och Human Design kartor under våren-24. 

Share This