Sanne Soleil

»Du är den viktigaste personen i Ditt liv och kunde jag – så kan Du!«

Jag heter Sanne och är född 1965. Jag är född i oxens tecken med övervägande jordtecken i mitt horoskop. Men även om det finns många praktiska sidor hos mig så älskar jag att kommunicera, vara social och kreativ och utbyta idéer med andra. Min mjuka och hjälpande sida gjorde att jag startade min karriär som sjuksköterska, men 2016 tog jag ett större kliv ut till att bli egen företagare. Idag arbetar jag till största delen som Andlig Coach och Terapeutisk och energitransformerande healer. Jag är också utbildad kristall-och aromaterapeut.

Tillsammans med Lee Seger driver jag en webbutbildning till Andlig Coach och utbildningsplattformen www.andligcoach.se/shop där flera av mina och Lee Segers utbildningar finns. Jag är också medarrangör i utbildningen till Terapeutisk healer.

Förutom min sjuksköterskebakgrund, där jag har mina värdefulla medicinska kunskaper och många års erfarenhet av vägledning & samtal, är jag certifierad livscoach genom Livscoachakademin, samt utbildad inom stress, ACT och självkänsla.

Min familj består av två vuxna döttrar och snart tre små barnbarn. Jag bor i en del av ett vackert gammalt hus i Västerås och har också två kattflickor som båda kommer från ett katthem. Från att ha varit födda ute i det vilda är de nu två charmiga, personliga och mycket fina små vänner som fått växa upp och ha det gott hos mig. Familjen har nu också utökats med en Bichon Havanais herre som jag har fått äran att ta hand om efter omplacering. Mina djur har mycket att lära mig och jag är övertygad om att det finns en större mening med att just dessa fyrbenta skulle hamna hos mig. 

Till dig som klient och till dig som köper mina utbildningar, vill jag dela med mig av min kunskap och vägledning. Jag vill sprida hopp, glädje, framtidstro, lugn, trygghet och en äkta känsla av att du har möjligheten att själv skapa dig det liv du vill ha. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och de tekniker jag själv använder i min vardag och på ett mjukt och kärleksfullt sätt bjuda in dig i en härligt framtidsbejakande och andlig livsstil. 

Jag ser så fram emot att få träffa dig!
Kram,
Sanne ❤️  

Artiklar om mig

Mina webbutbildningar

Share This