Sanne Soleil

»Du är den viktigaste personen i Ditt liv och kunde jag – så kan Du!«

Jag heter Sanne och är född 1965. Jag är född i oxens tecken med övervägande jordtecken i mitt horoskop. Även om det finns många praktiska sidor hos mig så älskar jag att kommunicera, vara social och kreativ och utbyta idéer med andra. Min mjuka och hjälpande sida gjorde att jag startade min karriär som sjuksköterska, men 2016 tog jag ett större kliv ut för att bli egen företagare.

Tillsammans med Lee Seger driver jag Seger & Soleil där vi bland annat ger flera kortare webbkurser samt vår omfattande  sju månader långa webbutbildning till Andlig Coach. Jag är också medarrangör i utbildningen till Terapeutisk healer.

Förutom min sjuksköterskebakgrund, där jag har mina värdefulla medicinska kunskaper och många års erfarenhet av vägledning & samtal, är jag Terapeutisk och energitransformerande healer, Andlig Coach, Livscoach genom Livscoachakademin, samt utbildad inom stress och självkänsla. Jag utbildar och handleder också andra coacher. 

Att vägleda och inspirera andra att lyckas och känna tillfredsställelse och meningsfullhet i sina liv är för mig ren glädje och energi. Den vill jag förmedla till dig. 

Min familj består av två vuxna döttrar och tre små barnbarn. Jag bor i en del av ett vackert gammalt hus i Västerås och har också två kattflickor som båda kommer från ett katthem. Från att ha varit födda ute i det vilda är de nu två charmiga, personliga och mycket fina små vänner som fått växa upp och ha det gott hos mig. Familjen har nu också utökats med en Bichon Havanais herre som jag har fått äran att ta hand om efter omplacering. Mina djur har mycket att lära mig och jag är övertygad om att det finns en större mening med att just dessa fyrbenta skulle hamna hos mig.

Mitt hem är min borg och min kropp är mitt tempel, vilket gör att jag är noga med att omge mig med rena och positiva energier. Jag älskar dofter, ekologisk hudvård och vackra ting. Jag är utbildad kristall och aromaterapeut (genom Kristallakademin och Botany for all)) och detta har kommit att bli ett stort intresse och en härlig livsstil för mig. Jag försöker att varje dag leva som jag lär men jag vet också att om jag skulle få känslan av att inte räcka till – kan jag med kärlek dra mig tillbaka för att hämta nya krafter. Jag duger och jag är tillräcklig – och imorgon kommer en ny dag med nya möjligheter att vara mitt bästa jag. 

Till dig som klient och till dig som köper mina utbildningar, vill jag dela med mig av min kunskap och vägledning. Jag vill sprida hopp, glädje, framtidstro, lugn, trygghet och en äkta känsla av att du har möjligheten att själv skapa dig det liv du vill ha. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och de tekniker jag själv använder i min vardag och på ett mjukt och kärleksfullt sätt bjuda in dig i en härligt framtidsbejakande och andlig livsstil. 

Jag ser så fram emot att få träffa dig!
Kram,
Sanne ❤️  

Artiklar om mig

Mina webbutbildningar

Share This