»Du är den viktigaste personen i Ditt liv och kunde jag – så kan Du«

 

Jag heter Sanne och är född 65. Jag är oxe med övervägande jordtecken i mitt horoskop. Även om det finns många praktiska sidor hos mig så älskar jag att kommunicera och utbyta idéer med andra.

Min mjuka och hjälpande sida gjorde att jag startade min karriär som sjuksköterska, men 2016 tog jag ett större kliv ut till att bli egen företagare. Idag arbetar jag till största delen som Andlig Coach och Terapeutisk och energitransformerande healer. Jag driver tillsammans med Lee Seger en webbutbildning till Andlig Coach och är medarrangör i utbildningen till Terapeutisk healer. Jag håller också i meditationsgrupper och är diplomerad inom kristall- och aromaterapin.

Förutom min sjuksköterskeutbildning (där jag har min värdefulla medicinska grund och många års erfarenhet av vägledning & samtal) är jag också certifierad livscoach genom Livscoachakademin, utbildad inom stress, ACT och självkänsla samt BICOM terapeut.

Min familj består av två vuxna döttrar och två små barnbarn.
Jag bor i en del av ett vackert gammalt hus i Västerås och har också två kattflickor som båda kommer från ett katthem. Från att ha varit födda ute i det vilda är de nu två charmiga, personliga och mycket fina små vänner som fått växa upp och ha det gott hos mig.

Till dig som klient vill jag dela med mig av min kunskap och vägledning. Jag vill sprida hopp, glädje, framtidstro, lugn, trygghet och en äkta känsla av att du har möjligheten att själv skapa dig det liv du vill ha. Jag vill dela med mig av min visdom och de tekniker jag själv använder i min vardag.  

Jag ser så fram emot att få träffa dig!

 

 

 

 

 

Share This