Idag kom den ut, artikeln om mig och hur det kom sig att jag hamnade på Lifvets Träd och som Sanne i Sanne Soleil. Den kvinna som tipsade om mig till Lotta på VLT är själv en oerhört stark, kärleksfull och vacker själ, en kvinna som gjort en egen resa och som jag har fått möjligheten att följa.

Att det skulle bli sån uppståndelse hade jag aldrig kunnat gissa, Många fina och värmande kommentarer, både i fbflödet och privat har jag fått. Jag är uppriktigt rörd och tacksam över att min historia har berört så många. Tack Lotta på VLT som gjorde ett så fint reportage. Jag tror och hoppas att den kan inspirera där ute, att även om man har sina allra mörkaste dagar i livet, så finns det en vändpunkt. En styrka vi alla har inom oss, att med bra hjälp få komma vidare mot någonting nytt och bättre än vad det var innan. Även om det inte känns så just då. Att det någonstans finns en mening med det som händer, de människor vi träffar på eller passerar ens väg, att vi har någonting att lära för att utvecklas som människor här på vår jord.

Det kan jag se bara på min egen livsresa. Om jag inte hade skilt mig hade jag inte hamnat på fel sida om ån och träffat Janne. Om inte Pia hade varit så envis med att hon skulle bo där hon skulle bo hade hon och jag inte mötts en sommarkväll på grillfesten i trädgården och så småningom startat Lifvets Träd. Om hon inte hade varit så andligt intresserad hade jag aldrig vågat följa med till Ramsbergsgården på min första healingutbildning. Om jag inte fått upp Kjell (på Livscoachakademin) i mitt fbföde 8 år efter att jag första gången läste om honom (då var jag inte redo – bara livrädd)  hade jag aldrig hoppat på Livscoachutbildningen. Om jag inte hade hoppat på den utbildningen hade jag aldrig vågat ta nästa steg i mitt företagande. Om jag inte hade fått för mig att bli VIktväktarcoach (som jag sen hoppade av) och åkt på utbildning i Malmö, hade jag aldrig stämt träff med Lee och tagit en lååååång fika på Malmö central. Ja, ni ser……..Livets väv. Så fascinerande!

Så tack alla ni som stått vid min sida. Inspirerat, pushat, bedragit mig, lärt mig, älskat mig när jag känt mig som sämst, pratat om mig istället för med mig, stått ut med mig men framför allt trott på mig. Ni har bidragit till att forma mig till den jag är idag! TACK❤️

 

Share This