Coachande samtal/stresshantering

Behöver du coachning kring stress/ångesthantering/eller behöver du stöd inför en vändpunkt i livet? Jag arbetar med coachande, stödjande och trygga terapeutiska samtal där du också får lära dig olika tekniker för att hantera bl.a stress och ångest. Du får också stöd i att våga ta nya steg i livet och att hitta glädjen i att vara du. Vill du läsa om hur andra upplever mitt sätt att arbeta kan du läsa här.

 

Mer glädje i vardagen

Även att stärka självförtroendet, få en bättre hälsa eller mer glädje i vardagen är viktiga frågor. Din kropp är ditt tempel och jag som livscoach kan också stödja dig som längtar efter ett ökat välbefinnande och en förbättrad livsstil. Som sjuksköterska i grunden har jag mångårig erfarenhet av hälsovägledning och stresshantering.

Med mitt stöd hjälper jag dig att stärka din självkänsla och locka fram det bästa hos dig och därmed få redskap till ett mer balanserat liv. Ett samtal är 60 minuter men jag rekommenderar en serie på 5 samtal för att uppnå en mer hållbar förändring.

Priser

Priserna är inklusive moms.
1 x 60 minuter    850 kr
5 x 60 minuter   3700 kr

Handledning och coaching för företag

Jag arbetar också ut mot företag med handledning utifrån ett coachande förhållningssätt. Jag kan från maj 2020 även erbjuda Bioresonansterapi till era medarbetare för att ytterligare stärka upp hälsan och öka deras välmående. Hör av dig till mig så bokar vi ett möte där du får berätta om era behov och jag får presentera en ide´ samt kostnadsförslag. Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer och är Certifierad genom Livscoach Akademin.

Share This