Sagt om mig…

Genom åren har jag fått alldeles hjärtevärmande feedback från mina fina klienter, där de berättar om hur det upplevt sin session hos mig. Det gläder mig förstås alldeles enormt och gör mitt redan älskade arbete ännu mer underbart. Välkommen att boka du med!

…av mina kära klienter

2018 rann bägaren över efter att burit runt på en ryggsäck packad med dåligt självförtroende och jag satte inte värde på mig själv. Min pappa dog och äktenskapet gick i kras. Vägen dit där jag är idag har varit allt annat än rak och fartguppen många. Tack vare coachning från Sanne känns det som om jag har verktygen för att klara allt. Detta är något jag skulle ha gjort för 20 år sedan. // Micke

Innan jag gick till Sanne var jag i en fas i livet där allt kändes oklart och hopplöst. Jag hade inte koll på någonting och visste inte vad jag ville eller vad jag skulle göra. Efter att ha gått hos Sanne i cirka ett halvår har jag fått ny energi, vet vart jag är på väg och hunnit göra stora förändringar i mitt liv. Jag är en gladare person och har börjat hitta tillbaka till mig själv. Kan varmt rekommendera Sanne.// Lovisa 24 år

Denna stund var guld värt för en stressig småbarnsmamma. Bara av att kliva in i behandlingsrummet kunde jag känn lugnet komma och Sanne berättade hur hon skulle gå till väga. Sannes metod är helt fantastisk, då hon fick mig helt avslappnad och jag kunde vara i nuet. Efteråt kände jag pigg, glad och fylld med ny energi på ett avslappnat sätt. Bästa känslan på länge, som även sitter i idag. Jag rekommenderar detta till ALLA! Tack BÄSTA Sanne. På återseende! //Malin Lindström 

Jag vill tacka dig Sanne för de fina coachingsamtalen jag haft med dig. Du har fått mig att inse att det finns ansvarsområden som faktiskt är befriande – ansvaret för välbefinnandet i mitt eget liv. Det fanns en mening med att vi möttes, och att två stora frågor i mitt liv synkroniserade med de två första samtalen vi hade. Det tredje samtalet, med dina varma och ibland provocerande frågor (utan möjlighet för undanflykter) la grunden för min framtid. Men jag släpper dig inte här…vi hörs igen Namaste. // Mia Nilsson

Jag hade mycket på mitt hjärta och behövde vägledning när jag uppsökte Sanne. Hon mötte mig med öppet sinne och jag kände mig lugn och trygg. Det var min första healing och jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Jag kunde genast slappna av i Sannes närvaro. Hon hade förberett rummet och jag kände mig välkomnad. Vägledningen med Lee Segers vägledningskort gav mig vägvisning kring vad mina känslor handlade om. Healingen ledde mig in på känslor som jag burit på länge och saker blev tydligt för mig. Efter healingen var jag omtumlad och trött, men hade ett lugn i kroppen jag inte haft på länge, om någonsin. Trycket jag känt över bröstet i år, försvann och har inte återkommit. Den nära relation som var fokus under healingen har efteråt varit en helt annan. Jag har gått vidare i den känslostorm som den tidigare utlöste. Jag växte som andlig varelse och insikter kom under den närmaste tiden efter healingen. Jag rekommenderar varmt Sanne. Mitt möte med henne kommer jag alltid att minnas. // Marina

Tack för en magisk stund på din behandlingsbänk. Fina starka energier under kristallhealingsessionen, längtar redan till nästa behandling! // Kvinna 62 år

Rekommenderar varmt och flera gånger om att boka en tid hos Sanne. Själv var jag på en healing/kortreading. Det fick en att tänka till och få en ”knuff” i rätt riktning. Att sedan få träffa Sanne, bara det är inspirerande i sig. Tack vännen. Ska ta tag i vissa bitar redan idag. //Susanne Eklund 

Share This