2019 var året då jag äntligen kunde få landa och hämta kraft i mitt egna hem. Efter en turbulent höst 2018 med mycket negativa energier runt omkring oss och i ett hem som inte längre kändes som vårat var det så skönt att få känna harmoni igen.

Här känner jag att jag kan vara mig själv, det finns utrymme för spiritualitet och utveckling och hela huset flödar av goda energier. Här känns det fint att få se mitt barnbarn växa upp och här är det lätt att vara sann i sig själv utifrån de värderingar jag har.

Året har bjudit på många spännande saker. Jag har genomfört en utbildning till Botanisk aromapedagog där de eteriska oljorna och det organiska och ekologiska tänket har fått allt större plats i mitt liv. Då jag nu också har balkong och tillgång till odlingsmöjligheter i trädgården utanför, ser jag fram emot att odla växter som sen går att torka och använda i mitt arbete.

I somras var jag och min sambo till Santorini för andra gången, som också blev en stor andlig upplevelse för mig. Jag känner mig starkt knuten till platsen och berättelserna om Atlantis, dess innevånare och deras kristall tempel, som sägs har befunnit sig där för mycket länge sedan. I och med detta har min känsla för kristall healingen också fördjupats.

Under hösten gjorde jag en storsatsning i mitt företagande genom att med hjälp göra en ny hemsida. Den blev så fin och här har jag också möjligheten att blogga och berätta mer om mig och det liv jag lever.

Jag har tillsammans med Lee Seger också fått utvecklas som vägledare och healer och att representera henne och hennes arbete på de mässor vi har deltagit i har varit magiskt. Tack för alla fina möten därute och tack till dig Lee som gav mig förtroendet att få börja arbeta hos dig. Sen april i år är jag teammedlem i Daybyday Community som är Lee:s fantastiska samlingspunkt för oss som vill utvecklas andligt/personligt. Där skriver jag bl.a texter och ger vägledning till medlemmarna. Låter det spännande och något för dig så läs mer här:  https://daybyday.community/

Jag har också startat och snart avslutat en kurs i Ditt Magiska Jag utifrån henne nyutkomna fantastiska bok. Här är vi ett gäng kvinnor som ses varannan torsdag och utvecklas tillsammans, I slutet av januari startar nästa omgång för dig som tillsammans med andra vill leva mer magiskt. Än finns några platser kvar och för dig som vill veta mer läs under evenemang på min facebooksida Sanne Soleil –  Livscoach och terapeutisk healer eller hör av dig på hej@sannesoleil.se så hjälper jag dig. Nytt för denna omgång är att du får två månader gratis medlemsskap i Daybyday Community. Vem vill inte ha det!

Inför 2020 hoppas jag kunna föra in ännu mer holistiskt, ekologiskt och energitransformerande innehåll i mina möten med er. Jag utvecklas ständigt som terapeutisk healer, botanisk aromapedagog, kristallhealer och människa och jag hoppas att ni vill utvecklas tillsammans med mig.

Inom kort kommer nya tjänster inom aroma, kurser och vårens workshops att presenteras. Håll utkik här på sidan och DU… varmt välkommen att höra av dig till mig för ett magiskt möte.

Gott Nytt År och kram Sanne ❤️

 

Share This