Kan man känna kärlek till en syster i väven och en avgörande del av ens liv? Ja, jag skulle verkligen vilja svara JA direkt på det. Kan ödet spela roll när det är dags att ta en ny väg? Ja, jag vill verkligen svara JA på den också. Tänk vad livet är spännande ändå.

Hösten 2016 pockade min andlighet på extra mycket. Efter en period i mitt liv som varit väldigt utåtriktad hade jag nu ett stort behov av att gå in i mig själv och vandra nya vägar. Jag hade påbörjat en coachutbildning, sagt upp mig på jobbet, blivit konsult och startat mitt företag. Men jag behövde något att hålla i handen under tiden.

Jag hade länge arbetat med min egna vägledning men inte hittat några kort som kändes rätt. Tarotkort var för läskiga, änglakort för söta och inget däremellan kändes heller rätt. Jag tyckte att det var så mycket text och vägledningen blev så tillrättalagd. Tills en dag, när jag får hem en tidning som gör reklam för en helt ny kortlek. Healingkort…Jag fastnade direkt för de enkla vackra målningarna, med massor av eget utrymme att tolka och med utgångspunkt från våra chakran och utvecklingspsykologin.

Behöver jag säga att jag blev fast direkt! Jag hade mina kort med mig överallt, på utbildningen, på jobbet och med mig själv såklart. Ganska snart hittade jag kvinnan som gjort korten på Facebook och började gå hennes utbildningar där. Vilken resa! Vilket underbart sätt att utveckla sig själv på och vilka ljuvliga och tydliga kort.

Hösten 2017 fick jag för mig att jag skulle utbilda mig till coach i ett stort koncept som gick ut på att hjälpa människor att äta bättre och gå ner i vikt. Med min grundutbildning kändes det helt rätt och när de nu sökte coacher till detta hoppade jag på. Men det är här ödet med en lite kärleksfull hand puttar mig i rätt riktning. Första utbildningen skulle nämligen gå i Malmö och vem bor där? Jo, kvinnan som gjort världens underbaraste healingkortlek.

Då jag tyckte att vi hade fått lite kontakt i grupperna på Facebook skrev jag helt sonika ett meddelande till henne och frågade om vi kunde ta en fika när jag kom ner. Hon sa ja!

Jag minns när jag klev av tåget i Malmö att både hon och jag inte visste hur vi såg ut i verkligheten men ändå direkt hittade varandra på perrongen. Efter flera timmars prat och fika sa vi hej då. För att göra en lång historia kort så var inte det här konceptet något för mig och jag hoppade av redan efter en månad. Jag minns när jag ringde henne efteråt och hon bara skrattade i telefonen. ”Det visste jag väl, den där världen är alldeles för maskulin för dig, du ska jobba med mycket mjukare och mer feminina energier”.

Så var det så hon tänkte fick hon allt krypa ut ur sitt bo och komma upp till oss och ha workshops, vilket hon också gjorde! Resten är historia. Ni förstår såklart att det är Lee jag skriver om. Denna fantastiska kvinna, syster och numera vän som har lotsat mig fram de här åren. 

När hon startade den underbara communityn Daybyday februari 2019 var jag en av de första även där att vara med.  Ganska snart blev jag tillfrågad att hjälpa till med kommentarerna vilket kändes hisnande stort för mig. Men med stort tålamod och gudomlig vägledning från Lee tog jag mig an uppgiften, för att redan till hösten få ytterligare uppgifter. Jag skulle skriva fördjupningarna. Ja, sen har det bara rullat på.

En bättre skola hade jag inte kunnat önska mig. Jag har utvecklats både som människa, spirituellt och i mitt skrivande. Massor av projekt har vi på gång och jag är så tacksam över att våra vägar korsades. Idag den 13 december  är det precis 3 år sedan vi sågs och fikade på Malmö Central. Det får bli en skål på FaceTime den här gången!

Så idag vill jag fira, dels mig själv som har kommit så långt på min tilltänkta väg, och dels Lees och min vänskap som ju faktiskt startade där i Malmö. Ibland tar livet sina egna omvägar. Istället för att bli coach för det stora konceptet är jag nu Terapeutisk healer och Andlig Coach (som inom kort kan presentera en ny webbutbildning – Så håll utkik!)

Livet är magiskt, njut av din kraft och sprid kärlek och snälla tankar. Det behöver vi alla mycket av just nu!

Massor av kärlek och God Jul
Sanne ❤️

Share This