Äntligen är det dags att ta fram resväskan, packa den full med härlig energi, flyers och visitkort, säljarglädje, inspiration, värme, närvaro, äventyrslusta, nätverksanda, kramar, team working och några klädombyten. För nu är det dags att kompa med Lee Seger på bokmässan i Göteborg.

Att vi kommer att ha galet roligt är helt säkert. Kan tänka mig att vi kommer att vara rejält trötta också…men såååå kul det ska bli! Det sägs att 80 000 personer kommer att passera mässan under dessa fyra dagar och vi bara önskar av hela våra hjärtan att många vill komma till vår monter också ❤️

Att Lee:s bok ”Ditt magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande” kommer att göra succe är jag helt övertygad om. Har ni inte läst den än så gör det! Finns att köpa både på Bokus, Adlibris, hos mig eller ett signerat ex hos Lee på https://leeseger.com/butik/.

Skulle ni dessutom dyka upp på mässan så står vi i monter F02:31. Där kan ni köpa båda hennes böcker, healingkorten (har jag sagt att de är ÄNNU mer magiska 🤩) eller alla tre till ett superpaketpris. Signerade såklart och kramar ingår för den som önskar.

Så följ oss gärna på fb och Instagram där vi ska försöka dela med oss av våran helg. Magiska kramar Sanne & Lee ❤️

Share This