Igår fick jag hem min nya yogamatta i ull och hur lyxigt kändes inte det att få starta dagen där. Mjukt och inbjudande. 15 minuter med lite cat & cow, några solhälsningar, spinalvridningar och ett par andra övningar som kändes skönt för kroppen att göra just idag. Jag avslutade med en stunds meditation. Det behöver inte vara mer än så för att starta upp på ett skönt & kärleksfullt sätt som sen sätter tonen för resten av dagen.

Självklart drog jag ett kort för dagen och idag blev det två. Perspektiv och relationer. Jag vet vad dessa betyder för mig och med en ny styrka i hjärta & solarplexus tar jag till mig dess budskap.

Att sen få komplettera med mina favoritkristaller och min aromabrännare (ärvd från älskade mormor) med en ljuvligt avstressande lavendeldoft blev som grädden på moset.

Att få starta morgonen på detta sätt har blivit en härlig ynnest för mig. De dagar jag ger mig tid till detta blir de bästa dagarna. Varmt ingefärsvatten, yoga & meditationsstund sen en härlig frukost. Jag älskar också att sitta i min lilla egna hörna där det är lugnt & tyst, ingen tv, mina kristaller & kort och ett doftljus. Vi trivs så bra i vårt nya hus och här flödar positivitet och kärlek i väggarna.

I denna hörna har jag skapat mitt eget altare där jag gärna landar när jag behöver stillhet & ro. Här trivs också sambo och katter och goda vänner – det är en magisk plats i vår lägenhet.

I mitt liv omger jag mig med kristaller, eteriska oljor, healingkort och utvecklande litteratur. De som känner mig väl vet att jag ofta har kristaller i bh:n eller byxfickan, att jag har placerat rosenkvart i husets alla hörn & att jag använder mig av eteriska oljor i sprayer för att stärka mitt välbefinnande mm mm. För mig är det naturligt och att ta mig an livet med tacksamhet och positivism gör mig till en starkare människa. När du bokar ett coachingsamtal, en kristallhealing eller en kortläsning hos mig vill jag att du ska känna att jag lever som jag lär. Jag är såklart också en vanlig människa med dippar precis som alla människor men med mina verktyg tar jag mig snabbt ur dessa dalar och detta vill jag förmedla vidare.

Det är magisk att leva & den visdomen vill jag dela med dig💞 

Share This