Tänk vad spännande vårt inre är ändå… varje kväll innan jag ska gå och lägga mig drar jag ett kort ur min healingkortlek som ska få följa med mig in i drömmen.  Igår kväll blev det ett kort som kommit några gånger nu den senaste tiden. Ett kort jag trodde att jag var färdig med och hade bearbetat klart.

I natt drömde jag att jag var på en stor båt och bland människor som jag inte kände mig bekväm med. För att komma ifrån denna situation försökte jag ta mig till min hytt och gick och gick i trapporna neråt tills jag upptäckte att jag kommit alldeles för långt och ända ner i lastutrymmet. Där var helt mörkt och tomt så jag tog mig uppåt igen.

Min tolkning av drömmen är att detta handlar om känslor och händelser som jag tidigare har helat, men i och med att det kom upp igen i denna dröm och i mina kort har jag inte riktigt kunnat släppa taget om detta än.  Jag behövde en bekräftelse på att det är dags att gå vidare. Att lastutrymmet var tomt visar att det är helat och klart men troligtvis tyckte mitt inre att det var dags att ta tag i de sista bitarna, vilket jag tacksamt tar emot.  Att arbeta med healingkorten och drömmar är så spännande. Att vara i utveckling är en ständig resa och jag älskar min resa.

Hör av dig om du vill ha vägledning via korten. Det brukar kunna bli ett mycket helande, stärkande  och spännande samtal.

Det är så mycket nytt i mitt liv nu och med nya människor och i miljöer där jag trivs som fisken i vattnet.
I helgen har jag och min kollega gått grundkursen till Bicomterapeuter. Ett så spännande sätt att arbeta med frekvenser, våra kroppar och vårt känsloliv. Allt hänger ju ihop och energimedicin är så intressant. Våra kroppar och själar är supersmarta och gör allt för att förstå hur vi ska ta hand om oss på bästa sätt. Ibland stänger vi bara av och kör på vilket resulterar i diverse symptom och sjukdomar.  Det fantastiska är ändå att vi är självläkande och om vi bara stillar oss och börjar lyssna mer på kroppen och vad den vill säga så kan vi leva ett mycket mer harmoniskt liv.

Med bioresonansterapi hjälper vi kroppen att släcka ut och balansera blockeringar, läka fysiska och psykiska ärr, stärka upp våra reningsorgan och ge kroppen en chans att återhämta sig själv. Den är också supereffektiv mot överkänsligheter och allergier.  En kropp i balans är mer motståndskraftig mot yttre angrepp vilket egentligen är ganska självklart. Genom detta nya sätt att arbeta med energimedicin och att samtidigt se över sin livsstil kan man ge sin kropp och knopp mer harmoni och välmående och istället ägna sig åt att leva och njuta av vår tid här på jorden.

För mig blir detta en underbar kombo mellan mina terapeutiska samtal, healingen, livsstil/hälsa och energimedicin. 

Snart kan du boka dina behandlingar hos mig. Mer info om olika behandlingsblock kommer.

Kram Sanne❤️

Share This