Att ha en frisk och välbalanserad kropp och ett harmoniskt sinne känns högaktuellt i dessa dagar. Det känns allt tydligare att vi behöver ta mer ansvar över våra liv och vår hälsa för att få må så bra som möjligt. Det är inte meningen att vi ska känna oss stressade hela tiden och med vetskapen om att cirka 90% av alla sjukdomar är stressrelaterade, behöver vi titta mer på hur vi lever i våra kroppar men också på hur vi tar hand om vårt känslo- och tankeliv.

Det är dags att börja titta på orsaken till varför vi blir sjuka istället för att bara behandla faktiska symptom. Det betyder inte att vi ska hålla oss borta från sjukvårdssystemet eller sluta med mediciner och behandlingar. Det vi erbjuder är ett komplement och genom att göra lämpliga livsstilsförändringar, hitta fysisk balans, arbeta mot ett lugnare och mindre stressfyllt liv kan vi förebygga och stärka den mentala och fysiska hälsan. Med andra ord leva i mer harmoni och balans.

Så nu äntligen har vi alla pusselbitar på plats och det samarbete vi jobbat på sen sommaren 2019 med Bicom Norden, gör att jag och Pia från mitten av april kommer att kunna erbjuda Bioresonans terapi (en speciell utrustning som jobbar med kroppens egna frekvenser) Bioresonans terapi är en kombination av uråldrig kunskap (Ayur Veda,Traditionell Kinesisk Medicin, Yoga med mera…) i kombination med den nyaste västerländska energimedicinen (Bicom Bioresonans) Detta är så spännande.

Vi som Bicom terapeuter har i vårt arbete möjlighet att hjälpa dig att lösa upp stress och blockeringar och skapa en mer hälsosam miljö för din kropp att leva i. Förutom Bioresonans behandlingar finns ett helt paket att tillgå kring diet, rätt motion, yoga och andningsövningar, avslappningsmetoder och regelbundna samtal, allt för att stödja dig i denna process. Mer om detta och all information om hur en behandling kan gå till  kan du snart läsa här på min hemsida under fliken Bioresonans terapi.

Min tro och förhoppning med allt som händer i världen just nu är att vi ska vakna upp och börja fokusera mer på det som vi mår bra av. Goda och kärleksfulla relationer, samarbete, vänlighet, positivitet, att leva närmare naturen och i samklang med naturen & dess fantastiska gåvor. Ett enklare liv i ett sundare tempo, där vi ser vad vi har istället för att längta bort eller efter något annat. Att hitta hem i oss själva och i den trygghet vi alla har härinne. I hälsosamma, harmoniska kroppar och i en värld som vi med gott samvete sen kan lämna över till våra barn och barnbarn.

Det känns så fint att få ha det arbete jag har och jag ser med stor tillförsikt och ödmjukhet fram emot att få bidra med den kunskap och passion jag har för detta,

Varm kram
Sanne❤️

 

 

 

 

Share This