De senaste två månaderna har det hänt så mycket som jag vill berätta om. Jag har bestämt mig för att satsa ytterligare på mitt företagande och gjort stora satsningar inför hösten.

Till min hjälp har jag haft det jättefina teamet i Daybyday Community och Lee Seger i spetsen. Jag är så otroligt tacksam för all support, värme och kärlek jag har fått ifrån dem. Jag har fått bästa hjälpen att göra denna fina hemsida, jag har äntligen skaffat en egen logga som är specialgjord för mig och jag har tagit nya profilbilder hos fotograf som var en helt ny erfarenhet. Jag har också gjort om mina tjänster så att jag kan ta hand om er som bokar på ett helt nytt sätt. Jag känner att jag vill kunna använda alla mina kunskaper när jag möter er och jag vill att ni ska känna att ni får precis det ni behöver, just nu, när vi har våra sessioner.

Det har varit fantastiskt roligt att jobba mot detta och att få känna att jag följer mitt hjärta fullständigt. Många sena kvällar och de flesta helger har det blivit. Ibland har det varit trögt och jag har fått öva på tålamod och tillit. Men för det mesta bara ren glädje och inspiration. Jag har suttit hemma vid vårt stora matbord med alla mina saker utspridda, tända ljus, the och kristaller omkring mig och skrivit, tänkt, pratat i timmar med Lee, planerat och fixat och njutit, av att få ge mig hän i detta arbete som inte känts som ett arbete, utan mer som en passion.

Nu äntligen kan jag få presentera detta för er och jag hoppas att ni vill följa mig här. Så……..varmt välkomna till mig och min sida Sanne Soleil – Livscoach & terapeutisk healer.

 

Share This