Jag går nu in i en spännande fas i mitt liv. På fredag börjar jag min utbildning till Botanisk Aromapedagog hos Lena Losciale på Botany for All.

Jag har alltid älskat dofter och de känslor de tillför mig i mitt liv. Jag letar alltid efter den perfekta doften för det perfekta tillfället. Det måste kännas helt rätt. Nu ska jag äntligen få lära mig mer om hur man kan använda eteriska oljor/dofter terapeutiskt. Det är som om den här utbildningen har hittat mig. Jag har fått små hintar under en längre tid. Inlägg på fb, bilder, känslor och diverse kurser och utbildningar i mitt flöde. Men inte förrän jag en tidig morgon med mitt ingefärsvatten och ett tänt ljus (doft såklart – denna gång rosmary & ginger) hittade jag det jag sökte och längtade efter. Känslan i mig var så stark så efter att ha läst igenom allt tvekade jag inte en sekund, utan anmälde mig.

Det känns som att detta kommer att komplettera & knyta ihop allt det jag redan gör i min healing, med mina kristaller & i mina coachsamtal. Jag vill kunna erbjuda ett helhetskoncept specialutformat för varje enskild klient. Du är unik – och jag vill att du ska få känna det hos mig.

Nu ska jag läsa igenom mina första kompendium, ladda med anteckningsblock & pennor och fundera på packning. Detta kommer att bli magiskt ❤följ mig gärna ❤

Share This