I september var vi på bokmässan i Göteborg och nu är vi nyligen hemkomna från Harmoni Expo i Solna. Vi börjar bli bra på att campa ihop jag och Lee.

En sån fantastisk helg vi hade, med så mycket kärlek och fina möten. Många var de som stannade vid vår monter för att dra ett healingkort och få lite vägledning. Många drogs också till Lees nya bok ”Ditt magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande”. Omslaget i turkost och guld är verkligen så vackert och en riktig magnet för blicken. På Harmoni Expo kände vi oss som hemma och trevligt nätverkande och nya möten avlöste varandra.

En egen shoppingrunda hann jag också med så nu vankas det nyheter i hyllorna på Butiken Lifvets Träd. Lagom till vårat öppet hus och glöggmingel den 29/11 kommer jag att presentera mina nya aromarollers med kristaller i. Då beställningarna har ökat på mina chakrabalms, kropps och ansiktsoljor kommer jag att fylla upp med detta. Självklart går det att beställa då också, enligt era egna önskemål och behov, med leverans i god tid innan jul. Lite kristaller fick följa med hem och egen vägledning hann jag med i form av Aura Soma. Känns så fint att veta att jag är på rätt väg och att mina planer för framtiden och jag är i fas.

I takt med att Pia och jag jobbar på och utvecklas kommer också tankar på hur vi ska kunna ge er kunder ett ännu bättre och holistiskt omhändertagande. Så helgen den 9-10/11 åker vi till Allt för hälsan 2019 och Älvsjömässan. Detta för att knyta kontakter och förkovra oss inför 2020. Vad vi har i tankarna mer specifikt berättar jag mer om när det är klart.

November må vara en grå och tråkig månad men hos mig spirar kreativitet och arbetslust. Ljusen är tända, det doftar välkomnande av eteriska oljor och här andas lugn och harmoni.

Jag ser fram emot att vägleda och inspirera just dig för att hitta den kraft och inneboende styrka som vi alla har. Tillsammans letar vi fram vårt inre ljus och tar oss framåt i novembermörkret. Kram Sanne.

Share This