Nu var det ett tag sedan jag skrev här men har skrivit så tangentbordet glött på mitt nya uppdrag. När Lee ringde mig för några veckor sedan och frågade om jag vill skriva juni månads tema blev jag så glad och så tacksam över att få sätta mina ord på det som jag älskar så mycket. Nämligen kristaller och magin med att ha dem i mitt liv. Kristaller har alltid funnits med mig och redan som liten plockade jag vackra stenar och kattguld ute som jag sen förvarade i en liten fin smyckelåda. Allt eftersom jag blev äldre har mitt intresse ökat och när mina barn var mindre besökte vi årligen Sten- och Mineralmässan när den kom till stan.

Att gå med kristaller i bh:n eller byxfickan har aldrig känts konstigt för mig utan jag har gått på min intuition och handlat det jag tyckt varit fint och gjort det som känts bra. För drygt ett år sedan fick jag plötsligt en mycket stark känsla av att jag ville veta mer och som av en händelse 😉eller för att Universum kanske tyckte att det nu var dags, hittade jag min utbildning till kristallhealer på Kristallakademin. Denna resa har varit helt otrolig och jag har älskat varje sekund av utbildningen. Så mycket magi och så fantastiska hjälpmedel våra kristaller kan vara.

Hemma hos oss är kristaller ett naturligt inslag i inredningen och min sambo går jämt med någon kristall i fickan utifrån behov. Mina barn har kristaller med sig som beskydd när de reser och mitt barnbarn har fått ett Rosenkvartshjärta som ligger bredvid sängen. Ingen tycker numera att det är konstigt att det klirrar lite när jag går eller att det skramlar på golvet när jag tar av mig bh:n på kvällen.

I mitt arbete som kristallhealer är det så roligt att få hjälpa människor att må lite bättre. Många har haft härliga upplevelser under sina behandlingar hos mig och jag blir lika glad varje gång som en klient får känna magin av dessa gåvor från Moder Jord. Att leva med kristaller är för mig magiskt och ett naturligt inslag i min livsstil. Jag hoppas att du vill följa mig på Daybydays community där jag skrivit om just detta tema och känna dig inspirerad att bjuda in kristallerna i ditt liv

Går du med nu så får du juni månad gratis! Därefter 199kr/mån.

Varm kram/ Sanne ❤️

Share This