Jag läste en gång om en kvinna som skrev hur det är att vara en Crazy Crystal Lady och jag kände igen mig på nästan alla punkter.

För mig är det också självklart att ha kristaller med mig vart jag än går, när jag ska sova, har ont i huvudet, känner mig ledsen, behöver lugna ner mig eller pigga upp mig.

Enligt mig kan man heller aldrig ha för många kristaller och faktum är att det oftast är kristallerna som söker upp mig än tvärtom. En del köper skor för dyra pengar, jag köper kristaller…

Helt plötsligt vet jag bara att jag ”villhöver” en speciell kristall. Den kan dyka upp i drömmar, i facebook flödet eller i texter och när jag undersöker dem närmare så ”Japp, där satt den” – precis de egenskaper som jag behöver utifrån den livssituation jag är i just nu.
Så ni förstår att det blir en hel del med åren.

Mitt stora intresse för stenar och kristaller började redan som barn då jag alltid plockade hem vackra stenar och kattguld. När jag blev äldre gick jag på sten-och mineralmässan i vår stad och som vuxen har jag utvecklat detta och gått en utbildning till kristallterapeut hos fina Gitte på Kristallakademin. Så med glimten i ögat kan jag nog med lätthet kalla mig en Crazy Crystal Lady.

Jag kan också villigt erkänna att jag har mina speciella skrivkristaller, drömkristaller, stå upp för mig självkristaller, dra till mig kärlek kristaller, rena min aura kristaller och jag skulle aldrig i livet ge mig ut på en resa utan mina för det speciella skyddslingar.

Just nu är jag väldigt inne på Heliotrop, Apatit och Persikomånsten. Då jag är i en ny livsfas efter en separation så har dessa kallat på mig på olika sätt. Dessa ljuvliga kristaller kommer att hjälpa mig att vara här och nu, stötta mig i att ödmjukt anpassa mig till det nya och den förändringen som är nödvändig. De kommer att stärka mig i mitt författarskap och hjälpa mig att sätta upp nya mål. De kommer att ge mig tålamod att vila i min feminina energi och att hitta min inre styrka och trygghet men också hitta kärleken i mig själv. Vilka fina kompisar är inte det!

Så med dem kan jag lugnt vila i mitt lilla Törnrosakapell. Här ska jag landa och läka, skriva och boa in mig i väntan på det nya som ska få komma. Här ska jag med spänning se fram emot vad nästa kristall ska få visa mig.

Och som den äkta Crazy Crystal Lady jag är, litar jag helt och fullt på Universum och att det blir som det är menat.

Kram Sanne

Share This