Jag brukar verkligen inte vara mållös eller inte kunna beskriva mina känslor och upplevelser. Men idag har jag haft svårt att sätta ord på den kärlek, systerskap och utveckling som jag har fått varit med om i helgen. Jag ska ändå försöka…

Se framför er 12 kvinnor med samma mål att bli terapeutisk och energi transformerande healers  (och så Lee såklart)
I detta vackra Skåne, på Ängshyddans B & B i Yngsjö. Hav, himmel, en fantastisk trädgård, små oaser gjorda med en enorm skaparkraft, ro, beskydd, estetik och kärlek.

Vart du än vänder dig finns kärlek. I rabatterna, i inredningen, i alla noggrant utplacerade gudinneskulpturer, i rummen, hos värdarna, i maten – den fantastiska maten och framför allt hos mina 12 medresenärer på denna utbildning.

Under denna helg har vi skrattat, gråtit, helat, tonat, dansat, betraktat, lyssnat, delat lämnat och öppnat nya dörrar. För att bli en bra terapeut och healer behöver du också våga blotta ditt innersta och vända på stenar som kanske varit gömda länge. Du behöver ha mod, tillit och en enorm kärlek till dig själv och en trygg och självklar känsla i att allt går att hela. För det gör det – och vi gör det ❤️

Det här är en resa som jag aldrig skulle vilja vara utan men som är svår att återge i ord. För det sker så mycket inom mig som lämnar en renhet,en känsla av pånyttföddhet, en meningsfullhet och en stor ödmjukhet till livet och dess utmaningar.

En fantastisk grund att ha med sig ut i livet som människa och som terapeutisk och energi transformerande healer.

I dag har jag haft förmånen att vara ledig och låta alla nya former få ta plats. Med massor av vatten, vila och tacksamhet landar jag i livet. Med fötterna i gräset och huvudet i Universum och en ny känsla av att vara Queen of fucking everything…och längtar redan till augusti och nästa steg.

Massor av kärlek

Sanne ❤️

Share This