Så då är jag hemma igen efter en fantastiskt lärorik och spännande utbildningsstart. Att man kunde bli så fast och så kär i dessa små flaskor med detta magiska innehåll trodde jag aldrig. För att inte tala om den botaniska läkekonstens historia. Så mycket gammal klokskap som finns samlat men som vi låtit falla i glömska. Jag är såld och på allvar rörd över hur detta har kommit till mig. På min fars sida har jag fått berättas att det i vår släkt för länge sedan fanns en klok gumma som gick ut i skogen och samlade örter &

växter som hon sen kokade ihop och hjälpte byfolket med vid olika krämpor. Min farmor var likadan men behandlade mest sig själv vad jag vet. Tänk att jag kunde riktigt känna energierna av dem och att de stod där bakom mig och klappade i händerna av iver. Äntligen får vi knyta ihop säcken. 

Efter att ha lyssnat på Lena Losciales inspirerande föreläsningar och egna erfarenheter, doftat, inhalerat i varm ånga, gissat topp, hjärt & basnoter, doftat ännu mera, blandat synergier, känt känslor & upplevt massor fick vi tillslut göra våra egna aromasprayer. Allt utifrån vad vi själva behövde och drogs till. Jag gjorde en som jag kallar ”Mountain Healing” som gör att det känns lätt att andas & leva. Friskt & pånyttfött och riktigt uppiggande och stimulerande. Bort med er fysiska och psykiska blockeringar som sitter i mitt halschakra.

Nästa aromaspray kallar jag för ”Jag är ljuvlig & värd allt gott” delvis för att den doftar ljuvligt men även för att påminna mig själv om att jag är värd det bästa och värd att vara den jag är. Den hjälper mig att finnas i ro & stillhet. Den ger mig värme, solsken och hopp men även fokus och uppmärksamhet.

Jag längtar så efter att få lära mig mer och sen dela med mig av mina kunskaper. Jag har också fått ok och blir nu återförsäljare för Botany for All och deras underbara produkter.  Så snart mina vänner i en butik nära er 💋

Share This