På måndag är det fullmåne igen. Närmare exakt klockan 10.31. Tänk denna underbara måne som innehåller så mycket kraft och magi. Juni månads fullmåne kallas också för Honungsmåne. Så mjukt & vackert. Jag som jobbar med kristaller och Lee Seger Healingkort passar alltid på att också ladda upp dem i månens sken.

Detta kan du också göra redan natten innan och med fördel natten efter. Du kan lägga dem på fönsterbrädan eller ännu hellre utomhus så de riktigt får bada i månens fulla glans. Jag som har en balkong lägger kristallerna i blomkrukor och på fat. Min healingkortlek får bo i fönsterbrädan tillsammans med några andra orakellekar jag har.

Även om det är molnigt och månen inte syns så finns kraften ändå där. Kanske tar du dig tid att sitta med en kopp te och blicka mot syster måne. Vad vill hon säga dig? Vad vill du säga henne? Kanske vill du göra en fullmåneritual? Passa på att släppa taget om det som inte längre gagnar dig och välkomna och hylla det som komma skall i kärlek & tacksamhet. Det ska jag. Vi ses därute!
Varm kram/Sanne 💜

Share This