Så mycket spännande vi har att se fram emot hos mig & Pia i höst. Jag har i augusti startat ”Ditt Magiska Jag i praktiken”  en kurs där 12 härliga kvinnor lär sig att leva än mer magiskt. Som kurslitteratur har vi Lee Segers bok ”Ditt magiska jag och jag lovar att vi har många mysiga träffar att se fram emot. Då intresset varit stort och vi har några på kö så har jag lovat att starta en ny omgång i januari 2020. Är du intresserad och vill stå på intresselistan så kontakta mig!

Vi har återigen fått möjligheten att bjuda in vår underbara Lee Seger för att hålla en workshop där du möter din mångudinna. Förra gången som var kring nymåne var otroligt uppskattat och med så mycket kärlek och kvinnokraft under en och samma dag. Denna gång är fokus på fullmånen och Lee lovar en varm & förtrolig dag där hon på ett mjukt och fint sätt samtalar om den feminina energin och vår kvinnliga sexualitet. Vi gör ett inspirerande inre arbete med meditationer och övningar. Inga förkunskaper krävs. I dagsläget endast 3 platser kvar! Info och anmälan under fliken Lifvets Träd.

Pia har i år börjat samarbeta med Elisabeth Willenfeldt som är utbildat medium hos Paul Jacobs (internationellt känt medium och lärare på Arthur Findley College) och de håller i en mediumträning i cirkelform. Ett spännande gäng som utforskar sin andlighet tillsammans. Hör av dig till mig om du vill ha kontakt med Pia.

För dig som vill prova på mediumskap och healing och är nybörjare kommer Jane Lyzell till oss den 19-20 oktober. Välkommen till oss på våra härliga nybörjardagar. Än finns platser kvar! Läs mer under fliken Lifvets Träd.

I november blickar vi framåt i workshopen ”Visionboard med sikte mot 2020”. Att göra en visionboard är en kraftfull och rolig övning som gör att du sätter tydlig fokus på dina önskningar och samtidigt lär dig många nya saker om dig själv. Intresset är stort men platser finns kvar för den som önskar vara med.

Vår kära vän Peter på Yoga – Peter är hos oss på måndagar och onsdagar. Han  introducerar sin yogaform på ett ödmjukt sätt samtidigt som han vill inspirera och utmana, få oss att upptäcka förnimmelser av sorg, glädje och smärta och ge oss möjlighet att närma oss vårt innersta. Han säger ”Att göra framsteg på mattan är detsamma som att göra framsteg i livet, allt som sker på mattan tar vi med oss vidare ut i livet. Vi gör det under lugna former och i en trygg miljö där vi byter prestation mot passion till livet och oss själva” Välkomna in i vår fina, lilla yogasal!

Det här är lite av vad som händer hos oss just nu. Spännande möten med långväga gäster är redan inplanerade för 2020.  Väl mött ❤️

 

Share This