Ni vill jag berätta om allt spännande som händer hos oss på Lifvets Träd i vår. Först vill jag tala om att vi nu äntligen kan ha lilla butiken öppen igen! Tack vare att fina Lotta ska vara hos oss på tisdagar och torsdagar så blev det alltså åter möjligt att göra butiksdelen mer levande.

Vi planerar för fullt nya inköp med bl.a kristaller och ljus och Lotta lägger upp på facebooksidan vart efter.
Som tidigare finns Lee:s healingkortlek och hennes böcker, eteriska oljor från Botany for all och lite lyktor, massageoljor och smycken. Vi har också inlett ett samarbete med Kerstin på Sagolika keramik i Tumbo och har nu hennes vackra och unika muggar och skålar i våra hyllor.

På måndagar fortsätter Peter med yoga och på onsdagar startar vi från och med denna vecka drop in meditation. Ev kommer också tisdagar att innehålla en aktivitet. Mer info kommer.

Under hösten har jag haft en kurs som heter Ditt magiska jag i praktiken och den 30/1 startar jag en ny omgång. Vi ses varannan ojämn vecka under 10 torsdagar och utvecklas tillsammans. Två platser finns kvar i dagsläget. Kontakta mig om du är intresserad. All info finns på min facebooksida Sanne Soleil – Livscoach och terapeutisk healer.

Den andra torsdagen (jämna veckor) har Pia och Elisabeth mediumträning i cirkelform med start 6/2. Kontakta oss om du är intresserad.

Vi kommer också att ha en hel del workshops och evenemang. För att nämna några så kommer kommer jag i februari ha en workshop som heter Att resa med oljor – en introduktion i de eteriska oljornas själsliga värld , i mars kommer Ellinor Hedlund hit för att hålla i en Tidigare liv regression i grupp, i april får vi lära oss om Astrologi med Fredrika Hedberg samt en workshop där jag berättar om Kristaller i din vardag. I maj får vi besök av Paul Jacobs, som är ett internationellt medium. Han kommer hos oss att hålla i en 5 dagars mediumutbildning för dig som är genuint intresserad av att arbeta vidare med detta. All info och anmälan till dessa workshops och evenemang kommer att finnas på vår facebooksida Butiken Lifvets Träd.

Som ni förstår så är Pia och jag överlyckliga över att kunna erbjuda detta hos oss och självklart är ni också välkomna att boka massage och massageterapeutiska behandlingar hos Pia på Lilla massageriet samt terapeutiska samtal, aromakonsultationer och healingsessioner hos mig.

Jag önskar er er magisk start på det nya året och hoppas att våra vägar får korsas i något sammanhang.

Kram Sanne❤️

Share This