Frigörande av känslomässiga blockeringar 

 

DENNA TJÄNST ÄR PAUSAD JUST NU!

Detta är för dig som behöver hjälp att lösa blockeringar och stagnationer som satt sig i din kropp. Vi arbetar med djupgående samtal i kombination med energimedicin (BIORESONANS terapi). Jag utgår ifrån chakrasystemet och dess kopplingar till olika kroppsdelar (symtom) och känslotillstånd. Behandlingen är 75 minuter och kostar 950 kronor.

Här är några ord från de som varit mina klienter:

Har precis avslutat mina behandlingar och kan verkligen rekommendera! BICOM var nåt jag bara snubblade över på nätet och tänkte – why not? Men säger bara wow wow wow! Dels har det varit så skön och avslappnade må-bra stund att bara ligga där, men jag har även verkligen känt hur mina energier förändrats efter varje behandling utifrån det vi jobbat med/ Lina Ö
  
Jag känner mig så renad, påfylld, nyladdad och bara full av positiv energi! En helt ny connection och lätthet till min kropp igen! Har dessutom känt största förtroendet för Sanne som person och våra coachande samtal har varit både givande och spännande. Nu tar jag med mig mina nya verktyg i mitt fortsatta arbete på personlig utveckling, men det dröjer nog inte allt för länge innan jag ligger på BICOM britsen igen! /Anonym 
En sådan härlig kombo med djupgående samtal och bioresonansterapi. Den bästa av två världar! I Sannes behandlingsrum känner jag trygghet och tillit och detta har gett mig mer än vad jag trodde/ Solveig

 

När man går med obearbetade känslor och upplevelser länge, fastnar de som cellminnen i våra kroppar och skapar blockeringar. Dessa blockeringar kan i sin tur ge olika symtom både kroppsligt och själsligt.  Kanske upplever du  smärtor eller spänningar som ej går att relatera till medicinska orsaker eller tankemönster och känslor som hämmar dig i ditt nuvarande liv. Då kan detta koncept vara någonting för dig. Här kombinerar jag min kunskap kring chakran, helandeprocessen och energimedicin.  

 

När du kommer till mig har vi först ett djupgående samtal kring din situation och sen under själva behandlingen får du ligga på en brits där en ryggplatta är placerad. Du får en skön filt på dig och det spelas avkopplande musik i rummet. Via en magplatta och två handklot läser sen apparaten av din kropps frekvenser och eventuella blockeringar. Därefter omvandlas dessa av Bicom till terapeutiska frekvensmönster och skickas tillbaka in i din kropp utifrån dina behov. Ett salivtest har också gjorts innan. 

Jag bestämmer utifrån vårt samtal vilket/vilka program som ska ges och ibland kompletterar jag med kristaller och eteriska oljor. Efteråt har vi ett kort samtal där vi följer upp dina eventuella upplevelser.

Behandlingen är väldigt behaglig och omhändertagande och såklart helt smärtfri. Bioresonans är godkänd som friskvård enligt skatteverket.

 

Om du känner attt du vill boka en serie av behandlingar har du 10 % på de nästföljande bokningarna.

 

Share This