Upplev Harmoni & Balans med Bioresonans.

Belastningarna och stressen i vår vardag tenderar att bli allt större. Maten vi äter blir mer och mer processad och innehåller fler gifter och främmande kemikalier. Stressade livssituationer med utmattning som följd ökar med kraven på ständig uppkoppling och allt för höga krav på oss själva. Allergier och diagnoser blir alltmer vanliga. Som tur är, är våra kroppar alldeles fantastiska på att självläka!

💚 Men vi måste också ge kroppen de bästa möjliga förutsättningen för att självläka.

💚 Vi måste se till att våra kroppar blir mindre belastade och stressade av allt annat runt omkring oss.

💚 Vi måste börja plocka bort stressorer och belastningar istället för att bara lägga på nya.

Magen, tarmarna, lever och njurar och resten av våra inre organ är de som ska lyckas hålla oss friska, se till så att vi får tillräckligt med näring och sen rensa ut det kroppen inte vill ha. Då förstår vi också att det är av största vikt att magen måste må bra för att människan ska må bra.

Vi kan ta med dig på en hälsoresa som kan förändra ditt liv till det bättre. Som kan få dig att hålla längre och få en bättre livskvalité.

Hur fungerar då bioresonans?

Allt levande har en frekvens och vibrerar på en viss våglängd. Så länge allt samspelar i harmoni känner du dig frisk och fylld av energi. Din kropp kan då använda sin livskraft för att självläka.

Varje organ eller del av kroppen har ett specifikt svängningstal. Även våra tankar och känslor svänger på olika frekvenser. Snälla och vänliga tankar har en frekvens, sorg och ilska har en annan. Kroppen jobbar hela tiden i det tysta med att balansera och fördela energin samt reparera småskador. Så långt är allt väl.

Men om du belastas hårt under en längre period så kan kommunikationen, utrensningen och förnyelseprocessen i den fysiska kroppen bromsas eller blockeras, vilket kan leda till upplevd ohälsa. Även en blockering i en liten del av kroppen kan påverka resten av energisystemet. Kroppen kan då behöva hjälp att balanseras.

Bioresonans FRISKVÅRD är en balanserande metod som utgår från kunskapen om energimedicin och kvantfysik och med en erfarenhet av uråldrig kunskap (Ayur Veda, Traditionell Kinesisk Medicin, Yoga med mera…) i kombination med denna nyaste västerländska energimedicin.

Vi som Bicom terapeuter har i vårt arbete möjlighet att hjälpa dig att lösa upp stress och blockeringar och skapa en mer hälsosam miljö för din kropp att leva i. Förutom Bioresonans behandlingar finns ett helt paket att tillgå kring diet, rätt motion, yoga och andningsövningar, avslappningsmetoder och regelbundna samtal, allt för att stödja dig i din process.

Vid första besöket gör vi en kartläggning av belastningar och andra ohälsotillstånd som kan bromsa energiflödet. Därefter planeras behandlingen utifrån varje individs behov.

Med Bioresonans DETOX jobbar vi med de mest förekommande stressfaktorerna som t.ex störningar från fysiska/psykiska ärr, exponering från strålning och belastning från mjölk, vete och candida.
Det stödjer och stärker också reningsorganen (t.ex lever och njurar) 

Av erfarenhet ser man att ett sådant behandlingsprogram förbättrar individens allmänna tillstånd avsevärt, samt minskar även allergiska belastningar på kroppen. 

BICOM registrerar information från kroppen via ett salivprov och bearbetar den och skickar sedan tillbaka som frekvensinformation via en elektromagnetisk matta. Målet är att jämna ut obalanser, eliminera stress, lösa upp energetiska blockeringar och därmed förbättra energiflödet och cellkommunikationen. Man kan enkelt säga att man detoxar kroppen. 

Under behandlingstillfället ligger du bekvämt på en brits med filt på och avkopplande musik i bakgrunden. Detta görs som ett paket om 6 behandlingar och då ingår både behandling samt coachning och stöd

 Länkar för dig som vill veta mer.

Share This