Energiboost

DENNA TJÄNST ÄR PAUSAD JUST NU!

Behöver du en energiboost? Jag erbjuder nu ett vår/sommarpaket med en ordentlig hälsoprofil, löpande coachande och livgivande samtal samt ett detoxprogram som hjälper till att rensa ut belastande ämnen från kroppen och arbetar på eventuella olika blockeringar. Du får också råd om lämpliga vitaminer och mineraler och stödjande eteriska oljor,

I paketet ingår både samtal och BICOM bioresonansbehandlingar. Sex tillfällen kostar 4500 kronor som enkelt går att delbetala via KLARNA

Bicom Bioresonans.

Att ha en frisk och välbalanserad kropp och ett harmoniskt sinne känns högaktuellt i dessa dagar. Det blir allt tydligare att vi behöver ta mer ansvar över våra liv och vår hälsa för att få må så bra som möjligt. Det är inte meningen att vi ska känna oss stressade hela tiden och med vetskapen om att cirka 90% av alla sjukdomar är stressrelaterade, behöver vi titta mer på hur vi lever i våra kroppar men också på hur vi tar hand om vårt känslo- och tankeliv.

Det är dags att börja titta på orsaken till varför vi blir sjuka istället för att bara behandla faktiska symptom. Det betyder inte att vi ska hålla oss borta från sjukvårdssystemet eller sluta med mediciner och behandlingar. Det vi erbjuder är ett komplement och genom att göra lämpliga livsstilsförändringar, hitta fysisk balans, arbeta mot ett lugnare och mindre stressfyllt liv kan vi förebygga och stärka den mentala och fysiska hälsan. Med andra ord leva i mer harmoni och balans. 

Det senaste konceptet på vår klinik är BICOM Friskvård och BICOM Detox som inkluderar både livsstilscoaching och BICOM bioresonansbehandlingar. Detta för att hjälpa dig till optimal hälsa, harmoni och balans i livet samtidigt som livsstilsförändringen gör att du fortsätter att vara frisk och ha kontroll över ditt välmående. Under behandlingen får du ligga på en brits där en ryggplatta är placerad. Du får en skön filt på dig och det spelas avkopplande musik i rummet. Via en magplatta och två handklot läser sen apparaten av din kropps frekvenser och eventuella blockeringar. Därefter omvandlas dessa av Bicom till terapeutiska frekvensmönster och skickas tillbaka in i din kropp utifrån dina behov. Ett salivtest har också gjorts innan. Behandlingen är helt smärtfri och upplevs som mycket avkopplande. Bioresonans är godkänd som friskvård enligt skatteverket.

Share This