Andlig Coachning

Vill du utveckla din andlighet?

Många är idag nyfikna på om det finns ett annat sätt att leva på. De känner av skiftet som påverkar oss alla och vägledningen pockar på. Under de här 10 tillfällena bekantar vi oss med hur det är att leva ett mer andligt liv. Vi lär oss mer om närvaro oach att vara grundad, tacksamhetsenergin, vikten av att ha ett inre rum och kunna stilla sig. Meditation, den andliga integriteten, våra chakran, kroppens olika signaler, att uppnå balans i livet, ett holistiskt helande  mm.

Pris 7500 kr som efter överenskommelse går att delbetala.

 

Vill du bli Andlig Coach?

Den här webbaserade och diplomerande utbildningen kan du gå antingen för din egen skull för att du vill skapa ett mer magiskt liv för dig själv. Du kan också gå den för att du vill lära dig att coacha andra som vill utvecklas andligt. Eller som vi föredrar att säga – mänskligt.

Är det så att du är väl bekant med ditt andliga liv men skulle vilja ha något att “hålla i handen” under denna spännande tid, så passar utbildningen även dig perfekt. Oavsett var du är kan du alltid komma djupare och vi kan nästan garantera att du går in i en energi och ut i en annan. På sju månader händer mycket när man har fokus på dessa tretton steg.

Nästa kursstart blir den 13 maj. Du kan läsa mer och anmäla dig nedan.

Share This