»Du är den viktigaste personen i Ditt liv och kunde jag – så kan Du«

I min roll som vägledare, coach och terapeutisk healer känner jag att jag har hittat hem. Jag har nog alltid jobbat med helande då jag har sjuksköterskeyrket som grund. Sen jag var liten har jag drömt om att få arbeta med människor och att få hjälpa. Att få dem att öppna sig för mig genom att bara lägga en hand på axeln, vara närvarande och framför allt lyssna på vad de har att berätta, har alltid funnits där enkelt för mig.

Jag är genuint intresserad av människors historia och jag har alltid känt mig som något av en inspiratör. Att få se andra lyckas, komma vidare eller få en ahaupplevelse i en utmanande situation känns för mig väldigt meningsfullt.

Men med en vårdande själ både privat och yrkesmässigt var jag till slut tvungen att dra i handbromsen. Jag hade glömt bort mig själv och livet hade snurrat på för fort. Vem var jag? Vad ville jag…..och för vems skull? Efter en tid av självrannsakan, en hel del utbildningar inom andlig & personlig utveckling och mycket mod började jag hitta mig själv igen.

Detta har utkristalliserat sig i stora förändringar. Jag lever långsammare, lyssnar mer till mitt inre & väljer sådant som gör mig lycklig. Att gå i mina flip-flop har blivit som ett mantra för mig – då är jag i nuet, avskalad, grundad och fridfull. För det går inte att gå fort i flip-flop. Jag lyssnar också mer på min magkänsla och väljer noggrannare vad och vilka jag vill ha i mitt liv och jag är snällare mot mig själv.

Läs gärna mina dagboksanteckningar från underbara ön Santorini.

Lee Seger Healingkort

Jag är född 1965 (oxe) och har två vuxna barn, ett barnbarn och två fina kattflickor.

Förutom min sjuksköterskeutbildning (där jag har min värdefulla medicinska grund och många års erfarenhet av vägledning & samtal) är jag också certifierad livscoach genom Livscoachakademin, utbildad inom stress, ACT och självkänsla samt utbildad terapeutisk healer, kristallhealer, botanisk aromapedagog och BICOM terapeut.

När jag letade efter en kortlek att använda som komplement till mina samtal var det först svårt att hitta rätt. Många orakellekar och tarotkort gjorde mig förvirrad. Det kändes för mig rörigt och jag blev låst i mitt tolkande. När jag av en slump hittade Lee Seger Healingkort föll allt på plats. Jag kände mig genast så hemma och bilderna talade till mig på ett underbart sätt. Jag har efter det gått alla Lee Segers kurser och workshops och har nu förmånen att få uppleva ännu en dröm genom att skriva och vägleda i Daybyday. 

»Att använda kristaller är ett fantastiskt sätt att komma närmare Moder Jord för när man håller i en sten eller kristall så finns där flera miljoner års kunskap och visdom lagrad.«

Kristaller är min passion

Min utbildning till kristallhealer har jag gjort på Kristallakademin och den har gett mig fantastisk kunskap om kristaller och dess användning terapeutiskt. Stenar och kristaller har alltid funnits med mig i mitt liv och att få ha dem nära och använda dem både i min vardag och i min praktik skänker mig en sådan glädje och tacksamhet. Att de är magiska råder det inget tvivel om! 

Det kloka arvet

Jag är också diplomerad botanisk aromapedagog. Att få använda de eteriska oljornas helande egenskaper som ett ytterligare komplement i min verksamhet känns som pricken över i:et. Här har också min historia fått spela roll. Det sägs att min pappas farfars fars fru Lusiina var en klok gumma under 1800-talet, som folk vände sig till då de hade olika krämpor. Hon hade kunskaper om hur man använde sig av örter, behandlade bölder med multnat trä och kunde stilla blod. Jag känner tydligt hennes närvaro i bakgrunden där hon klappar händerna av iver och glädje över att även jag arbetar med detta.

Share This