Terapeutisk healingsession

Välkommen till ett varmt, tillåtande och utforskande samtal om dig för att se vilka processer du är i just nu och hur du på ett djupare plan kan förstå dig själv. Jag vägleder dig att möta de känslor, rädslor eller motstånd som finns så att de kan komma upp till ytan på ett tryggt och kärleksfullt sätt. Tillsammans tar vi oss framåt och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Varje möte är individuellt och vi utformar det tillsammans utifrån de behov du har. Vill du läsa om hur andra upplever mitt sätt att arbeta kan du läsa HÄR.

En healingsession startar med ett djupare samtal utifrån Lee Seger Healingkort och en läggning som kallas medicinhjulet. Detta är en vacker ceremoni och ett mycket gammalt sätt att förstå sina processer på. När man använder sig av medicinhjulet återknyter man den del av sig själv som minns hur det var att leva närmare alla energier på jorden. Denna healing återkopplar både till moder jord och de fyra elementen.

Läggningen hjälper oss att se situationen/frågan ur olika perspektiv. Det andliga, det feminina och känslomässiga, det fysiska/materiella som visar här och nu, samt det maskulina och mer utåtagerande perspektivet – hur du kan gå vidare. Då korten också är kopplade till både chakrasystemet och olika inre processer är detta ett utmärkt sätt att lära känna sig själv på ett djupare plan.

Efter samtalet och utifrån vad som kommer fram i korten hjälper jag dig som klient att komma ner i djup avslappning och meditation. Jag använder mig ibland också av kristaller och mina kunskaper som aromaterapeut. Under den djupare avslappningen vägleder jag dig till att möta de känslor, rädslor eller motstånd som finns att komma upp till ytan på ett tryggt och kärleksfullt sätt. Både samtalet och avslappningen är djupt helande.

Önskar du bara den första delen med det djupgående samtalet och kortläggningen med medicinhjulet går det också bra. Detta är 45 minuter långt.

Båda dessa sessioner går utmärkt att göra via telefon.

Bokar gör du genom att maila mig på hej@sannesoleil.se så hittar vi en tid som passar.

Priser: 

90 minuter 1500 kr inkl moms

45 minuter 950 kr inkl moms

Vill du kan du också köpa dessa tjänster här. Där finns möjlighet att delbetala, betala med kort eller på faktura med 14 dagars kredit. Önskar du hellre betala med Swish, så går det också bra. Använd då 123 161 23 73.

Share This