Andligt Mentorskap

Vill du göra en personlig resa med inriktning mot en andlig livsstil. Här har du en unik möjlighet att utvecklas andligt från grunden. Jag som mentor följer dig under nio månader, ungefär en gång i månaden 60-90 minuter, IRL, via Facetime eller per telefon.

Genom samtal, spännande övningar, teori och träning hemma bygger du här en ny trygg och stabil grund att stå på. Under vårt första 90 minuter långa introduktionssamtal startar vi med en 45 minuters vägledning, sedan lär vi känna varandra och du kan berätta hur ditt liv ser ut nu och vilka förändringar du önskar in. Därefter sätter jag ihop ett program som är speciellt utformat för dig. Mellan våra möten finns jag tillgänglig för support via mailen.

Jag heter Sanne Soleil och är Terapeutisk och Energitransformerande Healer, Andlig Coach och Kristall och Aromaterapeut. Min bakgrund har jag som Sjuksköterska, Livscoach, Stresscoach och Utbildare. Jag driver också webbutbildningen Andlig Coach och utbildningsplattformen andligcoach.se/shop där flera av mina och Lee Segers utbildningar finns.

Under dessa nio månader får du:

Vägledning – Du blir vägledd på ett mjukt och kärleksfullt sätt till att våga tro på dig själv och att hitta ditt sanna jag.

Inspiration – Jag delar frikostigt med mig av mina kunskaper och egna erfarenheter som du sedan kan träna på hemma, och därefter i ditt liv implementera det som fungerar för dig.

Uppmuntran – Du får stöd, pepp och systerskap på din resa.

Personlig utveckling – Genom samtal och övningar får du möjlighet att reflektera över dig själv på ett utvecklande sätt.

Andlig utveckling – Utifrån var du står i din andlighet ger jag dig konkreta övningar och uppgifter som leder dig framåt till en andlig livsstil som känns trygg för dig.

Livscoaching – Du blir coachad framåt till en ny härlig plats inom dig.

Ett stöd på din väg – Genom att finnas tillgänglig på mail mellan våra träffar, blir du aldrig ”lämnad ensam” med dina tankar och funderingar utan har hela tiden någon att ”hålla i handen” under resans gång. 

Upplägget

Vi följer inte direkt någon allmän kursplan utan jag krokar i utifrån var du är och vad du upplever att du behöver. Det kan också vara så att du har en upplevelse av dina behov och din själ en annan. Tillsammans jobbar vi då på att dessa två ska mötas. Vi arbetar både inåt och utåt, för det är när vi vänder oss inåt som också den yttre världen får möjlighet att förändras. 

Under första samtalet får du både en vägledning och sedan ett personligt program att följa. Utifrån det fyller vi våra kommande möten med samtal, övningar, meditationer, affirmationer och mer vägledning. Du fortsätter sedan hemma att träna och implementera det du lär dig.

Vi träffas, på det sätt som passar dig, en gång i månaden. Däremellan finns jag tillgänglig för support via mail.  

Din investering är 12500 kr inklusive moms. Önskar du delbetala går du bara in på  andligcoach.se/shop där möjligheten finns att dela upp på 3, 6 eller 12 månader, efter kreditprövning.  Anmälan är bindande.

PS! Det här programmet passar även dig som går Andlig Coach webbutbildning. Då har du någon att ”hålla i handen” under den djupa utveckling som utbildningen ger.

Låter det här spännande så maila mig på hej@sannesoleil.se, så sätter vi efter överenskommelse igång!

 

Share This