Livscoaching/stresshantering

 

 

I vårt samtal tar vi tillvara den inre kraft och de positiva egenskaper och resurser som du redan har. Genom att ställa de rätta frågorna inspirerar jag dig som livscoach att utmana tankar och beteendemönster som begränsar dig. Du får hjälp att förstå vad som är viktigt för dig just nu och vad du behöver för att göra rätt val, sätta upp nya mål och sen våga genomföra dem.

Coaching behöver inte handla om så stora omvälvande planer och förändringar. Det kan röra sig om mer vardagsnära angelägenheter – som mindre stress, att få en bättre balans mellan arbete och fritid, bättre relationer inom familjen eller på arbetet. I coachingen kan du också få lära dig olika tekniker att hantera stress och ångest. Vill du läsa om hur andra upplever mitt sätt att arbeta kan du läsa här.

 

Mer glädje i vardagen

Även att stärka självförtroendet, få en bättre hälsa eller mer glädje i vardagen är viktiga frågor. Din kropp är ditt tempel och jag som livscoach kan också stödja dig som längtar efter ett ökat välbefinnande och en förbättrad livsstil. Som sjuksköterska i grunden har jag mångårig erfarenhet av hälsovägledning och stresshantering.

Med mitt stöd hjälper jag dig att stärka din självkänsla och locka fram det bästa hos dig och därmed få redskap till ett mer balanserat liv. Ett samtal är 60 minuter och jag rekommenderar en serie på tre till sex samtal för att uppnå en hållbar förändring.

Priser

Priserna är inklusive moms.
1 x 60 minuter    750 kr
3 x 60 minuter   2000 kr
6 x 60 minuter   4000 kr

 

Handledning och coaching för företag

Jag arbetar också ut mot företag med handledning utifrån ett coachande förhållningssätt. Jag kan från maj 2020 även erbjuda Bioresonansterapi till era medarbetare för att ytterligare stärka upp hälsan och öka deras välmående. Hör av dig till mig så bokar vi ett möte där du får berätta om era behov och jag får presentera en ide´ samt kostnadsförslag. Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer och är Certifierad genom Livscoach Akademin.

 

Share This