Upplev Harmoni & Balans med Bioresonans.

Att ha en frisk och välbalanserad kropp och ett harmoniskt sinne känns högaktuellt i dessa dagar. Det blir allt tydligare att vi behöver ta mer ansvar över våra liv och vår hälsa för att få må så bra som möjligt. Det är inte meningen att vi ska känna oss stressade hela tiden och med vetskapen om att cirka 90% av alla sjukdomar är stressrelaterade, behöver vi titta mer på hur vi lever i våra kroppar men också på hur vi tar hand om vårt känslo- och tankeliv.

Det är dags att börja titta på orsaken till varför vi blir sjuka istället för att bara behandla faktiska symptom. Det betyder inte att vi ska hålla oss borta från sjukvårdssystemet eller sluta med mediciner och behandlingar. Det vi erbjuder är ett komplement och genom att göra lämpliga livsstilsförändringar, hitta fysisk balans, arbeta mot ett lugnare och mindre stressfyllt liv kan vi förebygga och stärka den mentala och fysiska hälsan. Med andra ord leva i mer harmoni och balans.

Bicom Bioresonans.

Det senaste konceptet på vår klinik är BICOM Friskvård som inkluderar både livsstilscoaching och BICOM bioresonansbehandlingar. Detta för att hjälpa dig till optimal hälsa, harmoni och balans i livet samtidigt som livsstilsförändringen gör att du fortsätter att vara frisk och ha kontroll över ditt välmående. Med hjälp av en metallplatta under din ena hand och en på magen läser apparaten av din kropps frekvenser och eventuella blockeringar. Därefter omvandlas dessa av Bicom till terapeutiska frekvensmönster och skickas tillbaka in i din kropp utifrån dina behov. Ett salivtest har också gjorts innan. Behandlingen är helt smärtfri och upplevs som mycket avkopplande. Bioresonans är godkänd som friskvård enligt skatteverket.

Hur fungerar Bioresonansterapi?

Allt levande har en frekvens och vibrerar på en viss våglängd. Så länge allt samspelar i harmoni känner du dig frisk och fylld av energi. Din kropp kan då använda sin livskraft för att självläka.

Varje organ eller del av kroppen har ett specifikt svängningstal. Även våra tankar och känslor svänger på olika frekvenser. Snälla och vänliga tankar har en frekvens, sorg och ilska har en annan. Kroppen jobbar hela tiden i det tysta med att balansera och fördela energin samt reparera småskador. Så långt är allt väl.

Men om du belastas hårt under en längre period så kan kommunikationen, utrensningen och förnyelseprocessen i den fysiska kroppen bromsas eller blockeras, vilket kan leda till upplevd ohälsa. Även en blockering i en liten del av kroppen kan påverka resten av energisystemet. Kroppen kan då behöva hjälp att balanseras.

Bioresonans FRISKVÅRD är en balanserande metod som utgår från kunskapen om energimedicin och kvantfysik och med en erfarenhet av uråldrig kunskap (Ayur Veda, Traditionell Kinesisk Medicin, Yoga med mera…) i kombination med denna nyaste västerländska energimedicin.

Vi som Bicom terapeuter har i vårt arbete möjlighet att hjälpa dig att lösa upp stress och blockeringar och skapa en mer hälsosam miljö för din kropp att leva i. Förutom Bioresonans behandlingar finns ett helt paket att tillgå kring diet, rätt motion, yoga och andningsövningar, avslappningsmetoder och regelbundna samtal, allt för att stödja dig i din process.

Vid första besöket gör vi en kartläggning av belastningar och andra ohälsotillstånd som kan bromsa energiflödet. Därefter planeras behandlingen utifrån varje individs behov.

Med Bioresonans DETOX jobbar vi med de mest förekommande stressfaktorerna som t.ex störningar från fysiska/psykiska ärr, exponering från strålning och belastning från mjölk, vete och candida.
Det stödjer och stärker också reningsorganen (t.ex lever och njurar)

Av erfarenhet ser man att ett sådant behandlingsprogram förbättrar individens allmänna tillstånd avsevärt, samt minskar även allergiska belastningar på kroppen.

BICOM registrerar information från kroppen via ett salivprov och bearbetar den och skickar sedan tillbaka som frekvensinformation via en elektromagnetisk matta. Målet är att jämna ut obalanser, eliminera stress, lösa upp energetiska blockeringar och därmed förbättra energiflödet och cellkommunikationen. Man kan enkelt säga att man detoxar kroppen.

Under behandlingstillfället ligger du bekvämt på en brits med filt på och avkopplande musik i bakgrunden. Detta görs som ett paket om 5 behandlingar och då ingår både behandling samt tips/råd och stöd

 

 

Priser

Bioresonans FRISKVÅRD: Första besöket är på cirka 90 minuter där vi har ett grundläggande samtal utifrån ett formulär där man tittar på de fem elementen. Efter att ha fastställt var det finns obalanser eller svagheter lägger vi upp en plan och startar den första balanserande bioresonansbehandlingen.
Pris: 1200 kr

Behandling  nummer två till fem är på ungefär 45- 60 min och kostar: 700 kr/tillfälle.

Vill man betala hela paketet på en gång får man 10 % rabatt och betalar 3600 kr.

Bioresonans DETOX: Besök ett till fem är på ungefär 45 -60 minuter och kostar 700 kronor/tillfälle. Vill man betala hela paketet på en gång får man 10 % rabatt och betalar 3150 kr.

Möjlighet till avbetalning med KLARNA finns alltid som alternativ.

Bioresonansterapi kan också bokas inom din friskvårdspeng.

 

Share This